Βανδαλισμούς σε εκλογικά περίπτερα στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Βανδαλισμούς σε εκλογικά περίπτερα στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Βανδαλισμούς σε εκλογικά περίπτερα στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Βανδαλισμούς σε δύο εκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στα Πεύκα Θεσσαλονίκης και στην πλατεία Ελευθερίας στην Άνω Ηλιούπολη, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, κάνοντας λόγο για “απαράδεκτες ενέργειες” που “μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω”.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: “Οι βανδαλισμοί των εκλογικών περιπτέρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στα Πεύκα Θεσσαλονίκης και στην Πλατεία Ελευθερίας στην Άνω Ηλιούπολη επιχειρούν να διαταράξουν το ήρεμο κλίμα της προεκλογικής περιόδου, το οποίο όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες οφείλουμε να διαφυλάξουμε” και προστίθεται πως “τέτοιου είδους ενέργειες είναι απαράδεκτες και μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω”.

Και καταλήγει: “Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και τα κόμματα να καταδικάσουν με τον πλέον απερίφραστο τρόπο τέτοιους είδους ενέργειες και να περιφρουρήσουν την ελεύθερη και δημοκρατική έκφραση εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019. Εμείς συνεχίζουμε και καλούμε τους φίλους μας να ενισχύσουν με την παρουσία τους τα εκλογικά μας περίπτερα σε όλη την πόλη».

Newskamatero

Related Posts

Κυκλώνας Ζορμπάς: Κλειστή η παλαιά εθνική Ελευσίνας-Θήβας

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κυκλώνας Ζορμπάς: Κλειστή η παλαιά εθνική Ελευσίνας-Θήβας

Create AccountLog In Your Account