Εμπρησμός σε πολιτικό γραφείο στον δήμο Αχαρνών

Εμπρησμός σε πολιτικό γραφείο στον δήμο Αχαρνών

Εμπρησμός σε πολιτικό γραφείο στον δήμο Αχαρνών

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Σαλαμίνος και Πινδάρου – Μικρής έκτασης ζημιές – Δεν κινδύνευσαν άνθρωποι

Άγνωστοι επιτέθηκαν και έβαλαν φωτιά σε πολιτικό γραφείο στον δήμο Αχαρνών Αττικής, με συνέπεια να προκαλέσουν υλικές ζημιές στο διαμέρισμα των 100τ.μ.

Το πολιτικό γραφείο (σύμφωνα με πληροφορίες της Χρυσής Αυγής) στεγάζεται στον 1ο όροφο πολυκατοικίας. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Σαλαμίνος και Πινδάρου. Η Πυροσβεστιική δέχθηκε κλήση στη 1:50 και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με οκτώ πυροσβέστες.

Σύμφωνα με τυην Πυροσβεστική, πρόκειται για εμπρησμό από πρόθεση, ενώ η πυρκαγιά περιορίστηκε σχεδόν αμέσως, προκαλώντας μικρής έκτασης υλικές ζημιές. 

Την προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς έχει αναλάβει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, ενώ έρευνα για το συμβάν πραγματοποιεί και η αστυνομία, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Στο πολιτικό γραφείο ήταν άδειο τη στιγμή της εμπρηστικής επίθεσης, ενώ δεν κινδύνευσαν άνθρωποι από διπλανά διαμερίσματα, ή ιδιοκτησίες.

Newskamatero

Related Posts

Create AccountLog In Your Account