Το Λιμενικό απαγορεύει τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση..

Το Λιμενικό απαγορεύει τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση..

Το Λιμενικό απαγορεύει τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση..

Με επίσημο έγγραφο ο διοικητής της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών απαγορεύει την απαγγελία συνθημάτων από τους άνδρες της ΜΥΑ, που θα συμμετέχουν στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με το parapolitika.gr που δημοσιεύει το σχετικό έγγραφο, αυτό στάλθηκε στο γραφείο Επιχειρήσεων, στον Ομαδάρχη Τμήματος Παρελάσεως, και όλα τα στελέχη «μετέχοντα στην παρέλαση», και ζητείται η «μη απαγγελία συνθημάτων κατά τη διάρκεια της επερχόμενης παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2019», με «σκοπό» την «αποφυγή κυρώσεων, πειθαρχικών αλλά και ποινικών σε στελέχη».

Δείτε το έγγραφο:

Διευκρινίσεις από το Αρχηγείο του Λιμενικού

Ανακοίνωση με την οποία δίνει διευκρινίσεις για το ζήτημα εξέδωσε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, τονίζοντας πως σύμφωνα με τις πάγιες διατάξεις που ισχύουν στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, επιτρέπεται στα πεζοπόρα τμήματα της παρέλασης να άδουν συγκεκριμένα στρατιωτικά άσματα, αλλά απαγορεύεται αυστηρά η αναφώνηση συνθημάτων.

Ως εκ τούτου, το Αρχηγείο αναφέρει πως «η συγκεκριμένη διαταγή του διοικητή της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών κινείται στο πνεύμα των διατασσομένων».

Newskamatero

Related Posts

Create AccountLog In Your Account