Καίγεται η κυβέρνηση να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ τον εξοπλισμό των ΕΔ-Όλο το παρασκήνιο…

Καίγεται η κυβέρνηση να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ τον εξοπλισμό των ΕΔ-Όλο το παρασκήνιο…

Καίγεται η κυβέρνηση να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ τον εξοπλισμό των ΕΔ-Όλο το παρασκήνιο…

Παραλάβαμε τα Υπερσύγχρονα και αμέσως απαξιώσαμε τα Ελικόπτερα NH-90 που τα κρατάμε 14 απο αυτά καθηλωμένα στο έδαφος …

Ένα εξαιρετικό άρθρο απο Από Σάββα Δ. Βλάσση του «Δούρειου Ίππου» με τίτλο «Μια ακόμη χαμένη “Black Friday” για τον Π. Καμμένο» ,που είναι άκρως διαφωτιστικό ,ενώ και εμείς αναρωτιόμαστε !!!

Αφού βρε παιδιά δημιουργήσαμε και ένα θηριώδες πλεόνασμα απο τις κατασχέσεις και την υπερ φορολογία των Πολιτών της Ελλάδος γιατί τα ξεπουλάμε ;

Εντύπωση μας προκαλεί και η αφωνία των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων …»Συμφωνούν με το Ξεπούλημα που επιχειρείτε ;»

Ο πρώην Α/ΓΕΑ Πτέραρχος ε.α Χρήστος Βαίτσης που είναι πλέον σύμβουλος σε Πολεμική Αεροπορία άλλης χώρας …Ήθελε Μαχητικά στον Αέρα ανά πάσα στιγμή και δεν είχε άδικο ..Αφού τα F-16 Block- 30 και αξιόπιστα είναι και μηδενικό αριθμό βλαβών έχουν

Ο πρώην .Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος για το ίδιο θέμα έγραψε σχετικά :

Δεν είμαστε σε θέση να ξεπουλάμε πολεμικό υλικό τη στιγμή που δεν είμαστε σε θέση να το αντικαταστήσουμε. Η υπόθεση των ΝΗ – 90 που χρησιμοποιούνται απο παρα πολλούς Ευρωπαϊκούς στρατούς με απόλυτη επιτυχία οφείλεται σε εμμονές του ΥΕΘΑ που τελικά ομως μάλλον ζημειώνει τη χώρα γιατι τα χρειαζόμαστε.

Αν υπάρχει σκάνδαλο ας πάει στον Εισαγγελέα. Αν υπάρχει όμως οικονομική βλάβη της χώρας απο τη μη παραλαβή ή επιχειρησιακή βλάβη λόγω μη χρήσεως ή σκοτωθεί κι άλλος κόσμος από τα Χιούι της εποχής του Βιετνάμ τότε ισως να πρέπει στο μέλλον να ζητηθούν ευθύνες απο όσους εμπλέκονται.

Το ίδιο μπορεί να ισχύει για τα F16 Block 30 που μάλλον τα χρειαζόμαστε περισσότερο απο όσο δείχνουμε ή και για το λοιπό πολεμικό υλικό. Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι ιδιωτική υπόθεση κανενός.

veteranos.gr

Newskamatero

Related Posts

Create AccountLog In Your Account