Η αλβανική δικαιοσύνη άσκησε δίωξη κατά του Κ. Κατσίφα ενώ ήταν νεκρός

Η αλβανική δικαιοσύνη άσκησε δίωξη κατά του Κ. Κατσίφα ενώ ήταν νεκρός

Η αλβανική δικαιοσύνη άσκησε δίωξη κατά του Κ. Κατσίφα ενώ ήταν νεκρός

Την καταγγελία ότι σχηματίστηκε δικογραφία κατά του νεκρού 35χρονου, έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα. Οι κατηγορίες αφορούν παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Δικογραφία κατά του νεκρού Κωνσταντίνου Κατσίφα άνοιξε η αλβανική δικαιοσύνη,όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος της οικογένειας του 35χρονου, Κώστας Γιοβανόπουλος. Η δικογραφία αφορά παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ο κ. Γιοβανόπουλος, μιλώντας στο ΘΕΜΑ FM, εξήγησε ότι στο ποινικό δίκαιο τέτοιες δικογραφίες άμεσα αρχειοθετούνται με το θάνατο ενός ανθρώπου.

«Μία δικογραφία πρέπει να σχηματιστεί και μόνο: ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, θύμα ο Κωνσταντίνος Κατσίφας» πρόσθεσε ο δικηγόρος, ο οποίος χαρακτήρισε «ελεεινή» και «δειλή προπαγάνδα» τη δήλωση του Έντι Ράμα για τον 35χρονο.

Σχολιάζοντας, την κλήση του πατέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα να μεταβεί στα Τίρανα προκειμένου να καταθέσει ώστε στη συνέχεια να πάρει τη σορό του παιδιού του, ο κ. Γιοβανόπουλος είπε ότι «δεν ισχύει στη νομική λογική αυτό» αναρωτώμενος «σε τι επηρεάζει στη δικανική σκέψη του εισαγγελέα ως προς την παράδοση της σορού;».

Newskamatero

Related Posts

Κυκλώνας Ζορμπάς: Τεράστιος υδροστρόβιλος προκάλεσε ζημιές στον Πόρο (Video)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κυκλώνας Ζορμπάς: Τεράστιος υδροστρόβιλος προκάλεσε ζημιές στον Πόρο (Video)

Create AccountLog In Your Account