Μύλος με το «μαύρο» στο Mega

Μύλος με το «μαύρο» στο Mega

Μύλος με το «μαύρο» στο Mega

Κύκλοι του ΕΣΡ, όμως, δήλωσαν στο newsit.gr ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για καμία αίτηση αναστολής σε ό,τι αφορά στο «μαύρο» στο Mega. Η δε Digea υποστηρίζει πως για να μην προχωρήσει στην ειλημμένη απόφασή της να διακόψει το σήμα του σταθμού πρέπει να πάρει στα χέρια της εντολή ανατολής της απόφασης από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Το ΕΣΡ ζήτησε να διακοπεί το σήμα του Mega μετά την απόφαση του ΣτΕ. Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας κοινοποιήθηκε στο ΕΣΡ κι εκείνο, ως η μόνη αρμόδια αρχή, έδωσε εντολή για το «μαύρο».

Η ανακοίνωση της Digea για το Mega

Την Παρασκευή έγινε γνωστό πως μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης απέστειλε την απόφαση στη DIGEA η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε επίσημα την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ότι θα διακόψει το σήμα της και με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι

«H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Digea, οι εργαζόμενοι του καναλιού έφτιαξαν ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο βίντεο με το οποίο αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό. Πρόκειται για ένα τετράλεπτο βίντεο με σκηνές από επιτυχημένα σίριαλ, ενώ κλείνοντας υπάρχει το εξής μήνυμα: «MEGA 1989-2019 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ».

Newskamatero

Related Posts

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με το «Αλ Τσαντίρι νιουζ»

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με το «Αλ Τσαντίρι νιουζ»

Create AccountLog In Your Account