15.000 ΛΕΥΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΛΟΓΩ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ!

15.000 ΛΕΥΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΛΟΓΩ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ!

15.000 ΛΕΥΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΛΟΓΩ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ!

Συνεχείς ρατσιστικές επιθέσεις δέχονται οι χιλιάδες λευκοί Νοτιοαφρικανοί αγρότες. Και σα να μην έφτανε αυτό, βρίσκονται αντιμέτωποι και με σχέδιο της κυβέρνησης της χώρας για απαλλοτρίωση των γαιών τους (που θεωρούνται από τις αρχές «κληρονομιά του απαρντχάιτ»!), σε μια προσπάθεια να αναγκαστούν να φύγουν από την χώρα! Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της οργάνωσης AfriForum, έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια συνολικά 638 ρατσιστικές επιθέσεις σε φάρμες λευκών αγροτών και ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 74!

Εφόσον δεν έχουν άλλη δυνατότητα, οι λευκοί αγρότες, απόγονοι των Μπόερς, εγκαταλείπουν την Νότιο Αφρική και καταφεύγουν στην Ρωσσία!

Ήδη, αντιπροσωπεία 30 αγροτικών οικογενειών έχει φθάσει στην αγροτική ζώνη της Σταυρούπολης και θα ακολουθήσουν περίπου 15.000 «Αφρικάνερς» για μόνιμη εγκατάσταση, κατόπιν συνεννοήσεως με την ρωσσική κυβέρνηση, όπως μεταδίδει το κανάλι Rossiya 1 TV.

Η Σταυρούπολη βρίσκεται στην Νότιο Ρωσσία κι έχει σχετικά ήπιο κλίμα, το οποίο ευνοεί τις αγροτικές καλλιέργειες, ενώ το ρωσσικό κράτος διαθέτει προς καλλιέργεια συνολικά 43 εκατομμύρια εκτάρια ακαλλιέργητων γεωργικών γαιών, στα πλαίσια προγράμματος εκχώρησης γης.

Newskamatero

Related Posts

Κυκλώνας Ζορμπάς: Βύθισε 14 σκάφη στην Καλαμάτα – Δεκάδες γιοτ υπέστησαν ζημιές

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κυκλώνας Ζορμπάς: Βύθισε 14 σκάφη στην Καλαμάτα – Δεκάδες γιοτ υπέστησαν ζημιές

Μολότοφ και ένταση στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μολότοφ και ένταση στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα

«Σάρωσε» το Άργος ο Ζορμπάς: Ξεχείλισαν ποτάμια, πλημμύρισαν σπίτια, εγκλωβίστηκαν οδηγοί

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Σάρωσε» το Άργος ο Ζορμπάς: Ξεχείλισαν ποτάμια, πλημμύρισαν σπίτια, εγκλωβίστηκαν οδηγοί

Create AccountLog In Your Account