Το είδαμε κι αυτό: Μεθυσμένοι τουρίστες στη Ζάκυνθο επιχείρησαν να κλέψουν το ασθενοφόρο του νοσοκομείου!

Το είδαμε κι αυτό: Μεθυσμένοι τουρίστες στη Ζάκυνθο επιχείρησαν να κλέψουν το ασθενοφόρο του νοσοκομείου!

Το είδαμε κι αυτό: Μεθυσμένοι τουρίστες στη Ζάκυνθο επιχείρησαν να κλέψουν το ασθενοφόρο του νοσοκομείου!

Απίστευτα είναι τα περιστατικά που σημειώνονται στη Ζάκυνθο με μεθυσμένους τουρίστες να βανδαλίζουν διάφορα σημεία της πόλης, βάζοντας στο στόχαστρο αυτήν τη φορά το νοσοκομείο του νησιού, όπου μεταφέρονται σε κατάσταση απόλυτης μέθης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα imerazante.gr, το πρόβλημα αποδίδεται στην παντελή απουσία φύλαξης του νοσοκομείου κάτι που το καθιστά ανοχύρωτο με έναν υπάλληλο ιδιωτικής ασφαλείας και μόνο για τις νυχτερινές ώρες, τόσο στα Επείγοντα, όσο και στις Κλινικές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, Βρετανός τουρίστας σε κατάσταση μέθης και σε ψυχοσωματική διέγερση, αφού προκάλεσε υλικές ζημιές στο χώρο των ΤΕΠ και κινήθηκε απειλητικά προς τους εργαζόμενους (γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς), αποπειράθηκε να κλέψει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο οποίο προκάλεσε αρκετές ζημιές. Ακινητοποιήθηκε με δυσκολία από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και τον μοναδικό υπάλληλο ιδιωτικής ασφάλειας και ακολούθως συνελήφθη από την Αστυνομία, αφού πρώτα είχε καταφέρει να χτυπήσει ειδικευόμενη ιατρό.

Χτύπησε νοσηλευτή

Στο άλλο περιστατικό, πάλι Βρετανός τουρίστας, διακομίστηκε από την Αστυνομία σε κατάσταση μέθης και σε ψυχοσωματική διέγερση. Μετά την αποχώρηση της Αστυνομίας, απειλούσε εργαζόμενους στο ΤΕΠ (γιατρούς και νοσηλευτές), χτύπησε τραυματιοφορέα, προσπάθησε να προβεί σε βανδαλισμούς στο κτίριο, αναστάτωσε νοσηλευόμενους στην Παθολογική κλινική που ανέβηκε, χτυπούσε το κεφάλι του στο πάτωμα και όποιος τον πλησίαζε γινόταν επιθετικός μέχρι τελικά να συλληφθεί από την Αστυνομία.

Ανάγκη φύλαξης

Για το θέμα είναι ενήμερη η Διοίκηση του νοσοκομείου στην οποία έχουν υποβληθεί παρα πολλές αναφορές στις οποίες επισημαίνεται το πρόβλημα αλλά κυρίως ο κίνδυνος τον οποίο διατρέχει το προσωπικό, ο εξοπλισμός αλλά και οι νοσηλευόμενοι με τους συνοδούς τους.

Newskamatero

Related Posts

Στα Γιάννενα πρόσφυγες από τη Μόρια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στα Γιάννενα πρόσφυγες από τη Μόρια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σαρωτικές αλλαγές στο μηχανογραφικό του 2019

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σαρωτικές αλλαγές στο μηχανογραφικό του 2019

Create AccountLog In Your Account