«Ερντογάν τελείωσες!»: Ο Ιντζέ πυροδοτεί το κλίμα μία ανάσα πριν από τις εκλογές στην Τουρκία

«Ερντογάν τελείωσες!»: Ο Ιντζέ πυροδοτεί το κλίμα μία ανάσα πριν από τις εκλογές στην Τουρκία

«Ερντογάν τελείωσες!»: Ο Ιντζέ πυροδοτεί το κλίμα μία ανάσα πριν από τις εκλογές στην Τουρκία

Σε ηλεκτρισμένο κλίμα θα γίνουν οι εκλογές στην Τουρκία, αφού η ένταση μεταξύ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Μουχαρέμ Ιντζέ μαίνεται λίγες ώρες πριν οι Τούρκοι προσέλθουν στις κάλπες. 

Ο Ιντζέ στην τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση έκανε λόγο για 5 εκατομμύρια κόσμο στην ομιλία του, πάντως και οι εικόνες που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση έδειχναν μεγάλη κοσμοσυρροή.

Το βασικό μήνυμα του Μουχαρέμ Ιντζέ στην τελευταία ομιλία σήμερα ήταν το «Ερντογάν τελείωσες!», αντιδρώντας βέβαια στη διακοπή της ομιλίας του από 3 κανάλια εθνικής εμβέλειας, προκειμένου να μεταδώσουν την ομιλία του Ερντογάν την ίδια ώρα. «Θα μηνύσω τις τηλεοράσεις που έκοψαν τη δική μου ομιλία για να μεταδώσουν του Ερντογάν. Ερντογάν τελείωσες!», είπε χαρακτηριστικά ο Μουχαρέμ Ιντζέ.

Όταν άρχισε την ομιλία του ο Τούρκος πρόεδρος στη συνοικία Μπεϋλίκντουζού δεν είχε ακόμη τελειώσει την ομιλία του στο Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης ο Ιντζέ και τότε 3 εθνικής εμβέλειας κανάλια (CNN Türk, NTV, ATV) διέκοψαν να μεταδίδουν την ομιλία Ιντζέ για να μεταδώσουν του Ερντογάν. Το αντιλήφθηκε ενώ μιλούσε ο Ιντζέ και από το βήμα προειδοποίησε τα κανάλια ότι θα τους κάνει μήνυση μετά από αυτό, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Μαρία Ζαχαράκη. Στη συνέχεια τα κανάλια έδειχναν και τις δύο ομιλίες και έδιναν φωνή πότε στον έναν πότε στον άλλον, εναλλάξ.

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ κάλεσε σε 36ωρη επιστράτευση τους οπαδούς του κόμματος και ψηφοφόρους για το ενδεχόμενο νοθείας, ενώ διαμήνυσε επίσης του Ερντογάν «εγώ δεν είμαι τερματοφύλακας, είμαι επιθετικός».

Newskamatero

Related Posts

Create AccountLog In Your Account