Χαμός στη Βουλή από Χρυσαυγίτη: Έχουν βίτσιο για παιδί και δεν παίρνουν κατοικίδιο [βίντεο]

Χαμός στη Βουλή από Χρυσαυγίτη: Έχουν βίτσιο για παιδί και δεν παίρνουν κατοικίδιο [βίντεο]

Χαμός στη Βουλή από Χρυσαυγίτη: Έχουν βίτσιο για παιδί και δεν παίρνουν κατοικίδιο [βίντεο]

Σάλο προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλο στην Επιτροπή του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. 

«Θα ξεκαθαρίσω τη θέση μας. Είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι. Η φύση έκανε τον άντρα και τη γυναίκα. Αν ήταν φυσιολογικό να γεννούν τα ομόφυλα ζευγάρια θα το είχε προβλέψει η φύση. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε ενάντια στη φύση για να ικανοποιήσουμε το βίτσιο κάποιων ανθρώπων που αντί να πάρουν κατοικίδιο θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά. Δεν θα μπούμε σε αυτή τη νοοτροπία. Υπάρχουν ξεκάθαρα οι οικογένειες με έναν άντρα και μία γυναίκα. Δεν μπορούν να μεγαλώνουν παιδιά με δύο άντρες ή με δύο γυναίκες. Το πρότυπο του πατέρα, το πρότυπο της μητέρας δεν μπορούμε να το στερήσουμε από τα παιδιά. Δεν είναι υγιές και δεν θα έχουμε μια υγιή κοινωνία», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Δεν μπορεί να μένει αναπάντητη η ρητορική μίσους», παρενέβη η Αννέτα Καββαδία από τον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «αναφέρει τα παιδιά ως κατοικίδια, μιλάει για ανώμαλους».

«Βλέπω ότι υπάρχει ένας πλειστηριασμός μειοδοσίας για την πατρίδα μας, ποιος θα δώσει περισσότερα προνόμια στους ομοφυλόφιλους, συναγωνίζονται ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία», ανέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και στη συνέχεια παρενέβη ο πρόεδρος της Επιτροπής επισημαίνοντας πως «δεν υπάρχει πλειστηριασμός μειοδοσίας σε αυτή την αίθουσα διότι δεν υπάρχουν μειοδότες».

«Πλειοδοτείτε ποιος θα δώσει περισσότερα δικαιώματα. Θα θέλατε εσείς κ. Μπακογιάννη και κ. Βενιζέλο όταν τα παιδιά σας μεγαλώσουν να ζήσετε να παντρευτούν και να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης με ένα άτομο του ιδίου φύλου και να υιοθετήσουν παιδί; Θα σας άρεσε αυτό το άτομο να μεγαλώσει σε μία τέτοια οικογένεια; Εύχομαι να μην σας συμβεί γιατί δεν θα το θέλατε» είπε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος και παρενέβη βουλευτής που έκανε λόγο για «ρητορική μίσους».

«Ακούω μισή ώρα για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών» είπε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος και υποστήριξε πως το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει σκοπό τη διάλυση της ελληνικής οικογένειας.

Newskamatero

Related Posts

Create AccountLog In Your Account