Πέλλα: Πήγε να χαλάσει χαρτονόμισμα και «βούτηξε»… 330 ευρώ!

Πέλλα: Πήγε να χαλάσει χαρτονόμισμα και «βούτηξε»… 330 ευρώ!

Πέλλα: Πήγε να χαλάσει χαρτονόμισμα και «βούτηξε»… 330 ευρώ!

Η κλοπή είχε γίνει τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά εξιχνιάστηκε τώρα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πέλλας και σε βάρος του Ρουμάνου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα

Οι Ρουμάνοι… «ταχυδακτυλουργοί», όπως αυτός που μπήκε σε ένα κατάστημα στα Γιαννιτσά τάχα για να χαλάσει ένα χαρτονόμισμα μεγάλης αξίας και ξάφρισε όσα χρήματα υπήρχαν, έχουν παράδοση σε τέτοιου είδους κλοπές!

Πάνω στην ανταλλαγή των χρημάτων, ο 21χρονος αλλοδαπός κατάφερε να… εξαφανίσει 330 ευρώ χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον υπάλληλο του καταστήματος! Η κλοπή είχε γίνει τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά εξιχνιάστηκε τώρα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πέλλας και σε βάρος του Ρουμάνου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

*** Την τσάντα μιας 36χρονης πεζής γυναίκας είχαν αρπάξει οι επιβάτες μιας μοτοσικλέτας το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην Κοζάνη και είχαν εξαφανιστεί. Μια εβδομάδα μετά, η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και ταυτοποιήθηκε ο 19χρονος συνεπιβάτης της μηχανής, που άρπαξε την τσάντα. Δεν συνελήφθη, όμως, ελλείψει αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση του συνεργού του.
*** Εννέα μήνες έκανε βόλτες στην Αργολίδα με κλεμμένο μοτοποδήλατο ένας 26χρονος Αλβανός, ώσπου εντοπίστηκε σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Το μοτοποδήλατο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, αλλά αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου καθώς η κλοπή είχε γίνει στις 30 Μαΐου του 2017.

Newskamatero

Related Posts

Create AccountLog In Your Account