Θεσσαλονίκη: Οι απαντήσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη για τη διαφήμιση των Jumbo – Τι λέει για την αμοιβή του

Θεσσαλονίκη: Οι απαντήσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη για τη διαφήμιση των Jumbo – Τι λέει για την αμοιβή του

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλάει για τη διαφήμιση των Jumbo που σαρώνει το διαδίκτυο. Τι λέει για την πρόταση, την αμοιβή και τις αντιδράσεις…

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εδώ και μερικές ώρες απασχολεί το διαδίκτυο καθώς πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση των Jumbo για τς αποκριές. Φορώντας τη στολή του Ζορό, που ο ίδιος έκανε σήμα-κατατεθέν, εμφανίζεται στο διαφημιστικό ενώ εντύπωση προκαλεί ότι ακούγεται ο ύμνος της Νέας Δημοκρατίας. «Ποιος ήταν ο Ζορό; Ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων», λέει χαρακτηριστικά.

Ο πρώην Υπουργός και Νομάρχης Θεσσαλονίκης αναφέρεται στην απόφαση να παίξει στη διαφήμιση, ενώ κάνει και ένα ιδιαίτερα δεικτικό σχόλιο με αποδέκτη τον Γιάννη Μπουτάρη. Όπως λέει δεν πληρώθηκε για να παίξει.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε σύντομα στις οθόνες, ενώ αναφέρεται τόσο στο κόμμα του όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Προβλήματα με τον ύμνο της ΝΔ

Η διαφήμιση των Jumbo για τις απόκριες, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναμένεται να αποσυρθεί και να… ξαναγυριστεί!

Ο λόγος – σύμφωνα με την ιστοσελίδα real.gr- είναι η χρήση του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον συνθέτη Ρόμπερτ Γουίλιαμς και ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ειδοποιήθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να γυρίσει εκ νέου το διαφημιστικό βίντεο.

Newskamatero

Related Posts

«Λουκέτο» από αύριο σε δύο εφορίες- Ποιες περιοχές της Αττικής επηρεάζονται

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Λουκέτο» από αύριο σε δύο εφορίες- Ποιες περιοχές της Αττικής επηρεάζονται

Create AccountLog In Your Account