Οριστικό: Ο Μιραλάς επιστρέφει στον Ολυμπιακό!

Οριστικό: Ο Μιραλάς επιστρέφει στον Ολυμπιακό!

Η «βόμβα» του χειμώνα είναι γεγονός! Ο Κέβιν Μιραλάς θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού! Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας μεγάλο και βασικό σύμμαχό του τον ίδιο τον παίκτη έφτασε στο να πετύχει το deal του… Γενάρη και την οριστική συμφωνία με την Έβερτον!

Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά και διαπραγματεύσεις σε καλό πια κλίμα το come back του διεθνούς εξτρέμ της Έβερτον και άλλοτε άσου του Ολυμπιακού είναι γεγονός! Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πάρει πάνω του την υπόθεση για να τελειώσει άμεσα το θέμα και θετικά, προκαλώντας έτσι ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας. Ο Μαρινάκης με αυτόν τον τρόπο στηρίζει τον Γκαρθία από την αρχή με μία σπουδαία κίνηση, προκαλώντας ενθουσιασμό στον κόσμο!

Οι αρχικές πληροφορίες μιλούν για δανεισμό με οικονομική υπέρβαση από μεριάς του Ολυμπιακού και οψιόν αγοράς. Κάποιες πηγές διέρρεαν πως ο Ολυμπιακός ήταν αποφασισμένος για όλα και ακόμα και για αγορά. Το deal πάντως είναι πια οριστικό με την Έβερτον. Εξάλλου με τον Μιραλάς ο πειραϊκός σύλλογος τα είχε βρει σε όλα. Ο Βέλγος σταρ μπαίνει το συντομότερο δυνατόν στο αεροπλάνο για να έρθει στην χώρα μας το αργότερο μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη!

Πηγή: gazzetta.gr 

Newskamatero

Related Posts

Create AccountLog In Your Account