Νοσηλευτές του ΕΣΥ: Είμαστε σάκος του μποξ για τον διαδικτυακά ασυγκράτητο κ. Πολάκη

Νοσηλευτές του ΕΣΥ: Είμαστε σάκος του μποξ για τον διαδικτυακά ασυγκράτητο κ. Πολάκη

Την παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού για την «πρωτόγνωρη τακτική του διασυρμού μέσω Facebook» από τον Παύλο Πολάκη ζητεί με ανακοίνωση η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία (ΠΑΣΥΝΟ) – ΕΣΥ με αφορμή το θέμα της έλλειψης σεντονιών στο Σισμανόγλειο.
Οι νοσηλευτές καταλογίζουν στον υπουργό ότι «επιτίθεται κατά πάντων, δικαίων και αδίκων, με τρόπο ιταμό και απολύτως αποκρουστικό» κι επιπλέον πως «στρουθοκαμηλίζει, αρνείται να δει την πραγματική εικόνα του καταρρέοντος ΕΣΥ και αποδίδει στους Νοσηλευτές ιδιότητες παρακρατικών, θίγοντας ευαίσθητες χορδές της δημοκρατικής ευαισθησίας όλων των Ελλήνων πολιτών».

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ:
Πέρυσι τέτοιες μέρες, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, ανερυθρίαστα και με τρόπο προκλητικό, χαρακτήρισε τους Νοσηλευτές των Κέντρων Υγείας τεμπέληδες και μάλιστα εκτίμησε ότι μαζί παίρνουν και το πλεκτό τους…

Φέτος, ο προαναφερθείς, στρουθοκαμηλίζοντας και αρνούμενος να δει την πραγματική εικόνα του καταρρέοντος ΕΣΥ, αποδίδει στους Νοσηλευτές ιδιότητες παρακρατικών, θίγοντας ευαίσθητες χορδές της δημοκρατικής ευαισθησίας όλων των Ελλήνων πολιτών.

Ακολουθώντας την πρωτόγνωρη τακτική του διασυρμού μέσω του FACEBOOK όπου εκατοντάδες «ακόλουθοι» είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν όποιον ατυχή πέσει στο λάκκο των λεόντων, ο κ. Πολάκης, στην περίπτωση του Σισμανογλείου, αρνείται να τηρήσει την προσήκουσα διαδικασία και να αναζητήσει τις ευθύνες πρωτίστως από την ηγεσία του Υπουργείου, τη Διοίκηση της ΥΠΕ και βεβαίως τον διοικητή του ιδρύματος.

Γενικότερα, θεωρούμε ότι μόνον όποιος δεν θέλει να δει την αλήθεια, πραγματικά δεν τη βλέπει. Πολλά νοσοκομεία στηρίζονται στις δωρεές πολιτών, μιας και το πενιχρό ποσοστό του ΑΕΠ που διατίθεται για την Υγεία δεν επαρκεί να καλύψει ούτε τις βασικές ανάγκες.

Πέραν αυτού, οι όποιες προσπάθειες γίνονται από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, μηδενίζονται και ακυρώνονται από τη μονίμως ασυγκράτητη οργή του κ. Πολάκη, ο οποίος επιτίθεται κατά πάντων, δικαίων και αδίκων, με τρόπο ιταμό και απολύτως αποκρουστικό. Η διοίκηση, απαιτεί ικανότητα και τόλμη και σε καμία περίπτωση δεν ασκείται με το θυμικό, αλλά με σύνεση και σεβασμό προς τους διοικούμενους.

Κλείνοντας, θεωρούμε αυτονόητη την τοποθέτηση επί του θέματος του Υπουργού Υγείας κ. Ξανθού, γιατί ο κλάδος που κατά γενική ομολογία στηρίζει το ΕΣΥ, αποτελεί κατ’ επανάληψη σάκο του μποξ για τον διαδικτυακά ασυγκράτητο κ. Πολάκη.

Newskamatero

Related Posts

Μεθυσμένος οδηγός εισέβαλε με το όχημά του στο προαύλιο της Βουλής

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μεθυσμένος οδηγός εισέβαλε με το όχημά του στο προαύλιο της Βουλής

«Λέσβος: Το νησί των καταραμένων»

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Λέσβος: Το νησί των καταραμένων»

Create AccountLog In Your Account