Σάλος με την παρουσία Καμμένου στην παραλαβή του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» από τον Σαββίδη

Σάλος με την παρουσία Καμμένου στην παραλαβή του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» από τον Σαββίδη

Στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» συναντήθηκαν σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, πρόεδρο του ΠΑΟΚ και επισήμως ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού. 

Σκληρή ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη στην είδηση ότι ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε μαζί με την Ιβάν Σαββίδη στην παραλαβή του τηλεοπτικού σταθμού «Ε»: «Πρόκειται για απίθανα πράγματα αυτά που συμβαινουν! Πάει ο επιχειρηματίας να παραλάβει το Κανάλι του συνοδεία του Υπουργού….Πρώτη Φορά Αριστερά. Δηλαδή για να το καταλάβετε, του χάρισαν μερικά εκατομμύρια με τροπολογία δήθεν για την ΣΕΚΑΠ και αυτός με αυτά τα λεφτά τους αγόρασε κανάλι. Και έχουν τα μούτρα να μιλάνε για διαπλοκή….».

Επίσης πηγές από την Πειραιώς ανέφεραν: «Παρακολουθούμε  με έκπληξη και ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν στο κανάλι Ε και θεωρούμε αυτονόητο ότι θα  ελεγθεί το πόθεν έσχες του εν λόγω επιχειρηματία και από το ΕΣΡ. Eπίσης θεωρούμε ανήκουστο να παρίσταται μαζί με τον επιχειρηματία ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος υπενθυμίζοντας ότι ο κουμπάρος; Του είναι ο μεσάζων Παπαδόπουλος».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Σαββίδης τόνισε: «Αν με ρωτάτε για την πολιτική του σταθμού, θα σας πω ότι δεν θα παίζει ότι αρέσει στον Σαββίδη. Είναι απίστευτο στην Ελλάδα να μην αφήνουμε την κυβέρνηση, την οποιαδήποτε κυβέρνηση, να κάνει τη δουλειά της, αλλά να στεκόμαστε διαρκώς απέναντι σε αποφάσεις και να δημιουργούμε εμπόδια».

πηγη  eleftherostypos

Newskamatero

Related Posts

Create AccountLog In Your Account