Αχαΐα: Γονείς καταγγέλλουν ότι τα παιδιά τους παραλίγο να ταξίδευαν με λεωφορείο που είχε φθαρμένα ελαστικά!

Αχαΐα: Γονείς καταγγέλλουν ότι τα παιδιά τους παραλίγο να ταξίδευαν με λεωφορείο που είχε φθαρμένα ελαστικά!

https://2.bp.blogspot.com/-mT_mtx4KHI0/WiP2tAhBNAI/AAAAAAAAlmY/b4iH6eHCXcMQfzy-jz_DYFIX2JkonRilwCLcBGAs/s1600/ImageHandler.jpg

Τις καταγγελίες τους επιβεβαίωσαν και οι αστυνομικοί που βρίσκονται στα σχολεία πριν ξεκινήσουν τις εκδρομές για να ελέγχουν τα μέσα μεταφοράς

Πανικός επικράτησε το πρωί της Κυριακής έξω από το Δημοτικό σχολείο στον Αλισσό δυτικής Αχαΐας.

Σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, το λεωφορείο που είχε έρθει να παραλάβει τα παιδιά για να ξεκινήσουν την τριήμερη εκδρομή τους, έφερε φθαρμένα ελαστικά. Τις καταγγελίες τους επιβεβαίωσαν και οι αστυνομικοί που βρίσκονται στα σχολεία πριν ξεκινήσουν τις εκδρομές για να ελέγχουν τα μέσα μεταφοράς.

Οι γονείς άρχισαν να φωνάζουν, όταν διαπίστωσαν ότι τα ελαστικά του μεγάλου οχήματος δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Η ανησυχία τους ήταν μεγάλη, καθώς η εκδρομή είναι τριήμερη και στα ορεινά του νομού. Η εκδρομή περιλαμβάνει ένα εκπαιδευτικό τριήμερο στην ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων.
Τελικά η εταιρεία που είχε αναλάβει τη μεταφορά των μαθητών έφερε άλλο λεωφορείο, το οποίο ελέγχθηκε από την Αστυνομία και τελικά η εκδρομή των μαθητών θα γίνει κανονικά.

«Για το περιστατικό ενημερώθηκα από μέλη του συλλόγου που ήταν εκεί και αμέσως κινήσαμε διαδικασίες. Ευτυχώς υπάρχει ευτυχής κατάληψη, καθώς οι μαθητές μας θα ταξιδέψουν και θα απολαύσουν την εκδρομή τους με ασφάλεια», λέει στο tempo24.news η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αργυρώ Λοτσάρη.

Πηγή: tempo24

Newskamatero

Related Posts

Ζευγάρι έκλεβε τσάντες και μοτοσυκλέτες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ζευγάρι έκλεβε τσάντες και μοτοσυκλέτες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Create AccountLog In Your Account