Εξάρχεια: Επανακατέλαβαν το κτίριο της Καλλιδρομίου μετά την εκκένωσή του από την ΕΛ.ΑΣ.

Εξάρχεια: Επανακατέλαβαν το κτίριο της Καλλιδρομίου μετά την εκκένωσή του από την ΕΛ.ΑΣ.

https://2.bp.blogspot.com/-wYl7bsirI6w/WiLUTEywo6I/AAAAAAAAlbg/xpoN2QqMPCYjfWqqYuC6PhG1RYNGKweoACLcBGAs/s1600/ImageHandler.jpg

Οι καταληψίες είναι τα ίδια άτομα που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα και αφέθηκαν ελεύθερα εχθές

Στην επανακατάληψη του κτιρίου της οδού Καλλιδρομίου 74, στα Εξάρχεια, προχώρησαν οι αντιεξουσιαστές που είχαν συλληφθεί την περασμένη Κυριακή κατά την επιχείρησή εκκένωσης της ΕΛ.ΑΣ. και αφέθηκαν ελεύθεροι χτες.

Χρησιμοποιώντας ως κάλυψη τον πολύ κόσμο που υπήρχε στην Καλλιδρομίου, λόγω της λαϊκής αγοράς, οι αντιεξουσιαστές μπήκαν ανενόχλητοι στο κτίριο και το επανακατέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ακριβώς τα ίδια άτομα που είχαν συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα και τα οποία βαρύνονταν με κατηγορίες για κακούργημα, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους μολότωφ.
Υπενθυμίζεται ότι στην επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου πριν από περίπου μια εβδομάδα πήραν μέρος στελέχη της κρατικής ασφάλειας, ΜΑΤ, ομάδες ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ, που απέκλεισαν τον χώρο.

Ανάμεσα στα 4 άτομα που συνελήφθησαν ήταν και ένας 43χρονος, ο οποίος στο παρελθόν είχε συλληφθεί από την Αντιτρομοκρατική, σε επιχείρηση μετά τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Newskamatero

Related Posts

Create AccountLog In Your Account