ΣΑΛΟΣ-Μητέρα καταγγέλλει πασίγνωστο μαιευτήρα: Άφησε εγκεφαλικά νεκρό το παιδί μου…

ΣΑΛΟΣ-Μητέρα καταγγέλλει πασίγνωστο μαιευτήρα: Άφησε εγκεφαλικά νεκρό το παιδί μου…

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία σε βάρος γυναικολόγου που εργάζεται σε πασίγνωστο μαιευτήριο των Αθηνών έκανε χθες μια μητέρη, φιλοξενούμενη στην τηλεοπτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η γυναίκα περιέγραψε τον γολγοθά που ζει μετά τη γέννηση του παιδιού της, το οποίο γεννήθηκε με σοβαρή βλάβη στον εγκέφαλο, κάτι που προκάλεσε η ανευθυνότητα, η ασυνειδησία και η εγκληματική αδιαφορία του γιατρού της.

Το πιο σοκαριστικό όλων ήταν πως ενώ η υπόθεση εξακολουθεί να απασχολεί τη δικαιοσύνη, ενώ ο τσαρλατάνος γιατρός έχει συλληφθεί τουλάχιστον δύο φορές, έχει διαπράξει και σε άλλες οικογένειες τέτοιου είδους εγκληματικά “λάθη”, συνεχίζει να εξασκεί κανονικά τα καθήκοντά του, εξαγοράζοντας με μερικές χιλιάδες ευρώ τη σιωπή των θυμάτων του, αγνοώντας τις δικαστικές αποφάσεις.

To ANATROPIONLINE, ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή εμπορευματοποίησης του λειτουργήματος της Ιατρικής σκοπεύει να δώσει διαστάσεις και να αποκαλύψει κι άλλες ανάλογες περιπτώσεις που αφορούν σε μεγαλογιατρούς οι οποίοι εκμεταλλεύονται στον βωμό του κέρδους, όσους εμπιστεύονται στα χέρια τους τις ζωές τις δικές τους και των παιδιών τους. Δεν είναι τυχαίο ότι το φαινόμενο έχει καταντήσει μάστιγα στον χώρο της Μαιευτικής-Γυναικολογίας… Η δημιουργία τεχνητών ασθενών είναι ένα επίσης τεράστιο φαινόμενο των ημερών μας! Σύντομα εκτενές και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

 

anatropionline.gr

Newskamatero

Related Posts

Create AccountLog In Your Account