Βίντεο: Την «έπεσαν» στη Δούρου οι πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής

Βίντεο: Την «έπεσαν» στη Δούρου οι πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής

«Ανέβηκαν» οι τόνοι στην σημερινή συνεδρίαση της Περιφέρειας Αττικής και μάλιστα, η κατάσταση παρά λίγο να ξεφύγει.

Την ώρα που η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, πρότεινε μέτρα άμεσης αντιμετώπισης των συνθηκών και των αναγκών στην Δυτική Αττικη και ανέπτυσσε τις πρωτοβουλίες από την Περιφέρεια για την αντιμετώπιση της τραγωδίας, ομάδα ανθρώπων που βρισκόταν εκεί, σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, άρχισαν να υβρίζουν και να επιτίθενται φραστικά στην Περιφερειάρχη.

Μία γυναίκα επαγγελματίας πήρε το λόγο και σε πολύ έντονο ύφος ζήτησε από την περιφερειάρχη Αττικής να της παρουσιάσει με ακρίβεια ποιες κινήσεις θα πραγματοποιήσει κάθε μέρα.

“Θα είμαι πάντα ψύχραιμη στις απειλές.Δεν ρίξαμε κροκοδείλια δάκρυα. Δεν ευχηθήκαμε υποκριτικά συλλυπητήρια. Δεν ζητήσαμε ψεύτικες συγγνώμες.Δεν αναζητήσαμε εξιλαστήρια θύματα προς παραίτηση όπως έκαναν με το πρόσωπο μου. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και την … ποινική” έγραψε νωρίτερα στο λογαριασμό της στο twitter η Ρένα Δούρου.

«Να μάθουμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις, ντροπή σας, από ποιον ζητάτε να σας βοηθήσει; Από τον Θεό;», φώναζε γεμάτη αγανάκτηση η γυναίκα, η οποία απαιτούσε από τη Ρένα Δούρου να της πει τι προτίθεται να κάνει αύριο.

Newskamatero

Related Posts

Σάλος: Σκοπιανός δημοσιογράφος προέτρεψε να βιάσουν δημοσιογράφο των Financial Times!

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σάλος: Σκοπιανός δημοσιογράφος προέτρεψε να βιάσουν δημοσιογράφο των Financial Times!

Create AccountLog In Your Account