‘ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ’ στη Μ. Θάλασσα!Οι Ρώσοι «κλείδωσαν» την γαλλική φρεγάτα «La Fayette»…

‘ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ’ στη Μ. Θάλασσα!Οι Ρώσοι «κλείδωσαν» την γαλλική φρεγάτα «La Fayette»…

Παιγνίδια πολέμου λαμβάνουν χώρα στον Εύξεινο Πόντο με τη γαλλική φρεγάτα La Fayette να διενεργεί κατασκοπευτική αποστολή κατά της ρωσικής Κριμαίας .

Η γαλλική φρεγάτα τύπου STEALTH FREMM «La Fayette», είναι εξοπλισμένη με αντιεροπορικους πυραύλους, GPS, αλλά και μια άκρως  απόρρητη συσκευή άγνωστης  τεχνολογίας με «αποστολή» την καταγραφή των ρωσικών πυραυλικών συστημάτων στην Κριμαία.

Εισήλθε στη Μαύρη Θάλασσα επιτηρούμενη από τα ρωσικά ραντάρ τα οποία την «κλείδωσαν» από το Βόσπορο  .

Η γαλλική φρεγάτα La Fayette αν και είναι κατασκευασμένη με τεχνολογία STEALTH  εντοπίστηκε αμέσως από  τα ραντάρ του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, διότι εκτελεί «ειδική αποστολή»  αν και δεν είναι καθαυτό πλοίο υποκλοπών.

Αναφέρθηκε από Ρώσους στρατιωτικούς ότι οι δραστηριότητες παρακολούθησης της γαλλικής φρεγάτας θα συνεχιστούν και ότι γαλλική φρεγάτα τύπου FREMM δεν μπορεί να κρυφτεί από ρωσικά ραντάρ, όσο βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα.

Εκτιμάται ότι το πλοίο έχει φτάσει τώρα σε λιμάνι στην Γεωργία .

Εδώ και μήνες υπάρχει ένταση στον Εύξεινο Πόντο καθώς το ΝΑΤΟ δεν επιθυμεί να γίνει μία de facto ρωσική λίμνη. Το σκηνικό, δυστυχώς, έχει προϋποθέσεις για να δημιουργηθεί θερμό επεισόδιο.

Newskamatero

Related Posts

Create AccountLog In Your Account