ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ: Πως Θα Γίνεται Η Χρέωση Για Την Κατανάλωση Ρεύματος

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ: Πως Θα Γίνεται Η Χρέωση Για Την Κατανάλωση Ρεύματος

Rhythmiseis_DEH_EYDAP

Σε εξέλιξη βρίσκονται προσπάθειες για τη βελτίωση της λειτουργίας της ΔΕΗ όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της επιχείρησης, Μιχάλης Παναγιωτάκης.

Ο επικεφαλής της ΔΕΗ μιλώντας στο Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ανέφερε πως μεταξύ των προωθούμενων αλλαγών βρίσκεται και η καθιέρωση μηνιαίων λογαριασμών, για τους πελάτες που πληρώνουν το ρεύμα με ρεύμα με ebill.

Το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή μέσα στο 2018. Στόχος είναι αυτοί οι πελάτες που πληρώνουν ηλεκτρονικά να φτάσουν μέσα στο 2018 τους 2 εκατομμύρια, από τις 800.000 που είναι σήμερα.

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ ζήτησε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, να απεμπλακεί ο σχεδιασμός της αγοράς από τη διαπραγμάτευση καθώς, όπως είπε, ο σχεδιασμός δεν μπορεί να γίνει βάζοντας «τικ» στα κουτάκια που μας έχουν δώσει οι προϊστάμενοί μας.

Ζήτησε επίσης το κόστος του Κοινωνικού Τιμολογίου να καταβάλλεται από τον προϋπολογισμό και όχι από τους προμηθευτές. Άσκησε εξάλλου κριτική στον τρόπο λειτουργίας του δικτύου διανομής (η σημερινή κατάσταση, όπως είπε, δεν είναι αποδεκτή και πρέπει να αλλάξει), ενώ ανήγγειλε παρεμβάσεις για τη δημιουργία «έξυπνου νησιού» με αυξημένη συμμετοχή των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Newskamatero

Related Posts

Create AccountLog In Your Account